MAG HET IETS MEER ZIJN

Verse, gezonde maaltijden en vleespakketten; Alles kan bij Slagerij Gerard Paalvast in Scheveningen

Heeft u na een lange werkdag geen zin om te koken, maar wilt u wel lekker en gezond eten? Dan biedt Slagerij Gerard Paalvast uitkomst. Elke dag bereiden we verse, bij het seizoen passende maaltijden. Gezond, smaakvol en bovendien gemakkelijk. U warmt onze maaltijden zo op in de magnetron.

Kookt u voor een groot gezelschap of voor een bijzondere gelegenheid? Kies dan voor een vers, met zorg samengesteld vleespakket. Onze vleespakketten zijn er in verschillende samenstellingen.

Haal uw verse maaltijd in onze winkel

Kies uw verse maaltijd: soep, stamppot, salade, pasta en meer...

Natuurlijk wilt u niet elke dag hetzelfde eten. Daarom biedt Slagerij Gerard Paalvast een breed assortiment aan maaltijden aan. Kies voor vegetarisch, of voor een gerecht met rund, varken of kip. Elke dag staat er weer iets anders op het menu. Benieuwd naar wat we vandaag voor u koken?

Vleespakketten voor bijzondere gelegenheden

Voor de barbecue- of fonduefanaten hebben we diverse vleespakketten samengesteld. Zo heeft u zonder enige moeite een schotel met mooie stukken rund, varken, lam, kip en wild. Als u ons laat weten voor hoeveel personen u kookt, snijdt onze slager de mooiste stukken vlees voor uw maaltijd. Uiteraard zijn er verschillende combinaties mogelijk. 


Wilt u een barbecue met 100% kwaliteitsvlees? Ook daarvoor bent u bij Slagerij Gerard Paalvast aan het juiste adres. Onze koks stellen een heerlijk vleespakket samen en bereiden het vlees zelfs voor u terwijl u aan tafel of in de tuin zit. Ontspannen, en smakelijk eten! Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vandaag nog contact met ons op: 070 - 350 32 10.

BBQ catering