MAG HET IETS MEER ZIJN

Natuurlijk: kwaliteitsvleesproducten van Slagerij Gerard Paalvast in Scheveningen

Legt u deze zomer onze zelfgemaakte hamburgers en worsten op de barbecue? Of maakt u indruk met een prachtige varkensrollade? Waar u ook zin in heeft, met het kwaliteitsvlees van Slagerij Gerard Paalvast in Scheveningen smaakt het beter. Lees hier meer over onze vleesproducten.

Hier vindt u onze slagerij
Animatie stukje rundvlees

Rundvlees

Het vlees van scharrelrunderen smaakt zoveel beter dan het vlees van staldieren. U proeft direct de malsere, intense smaak van dit prachtige vlees. We hebben rundvleesproducten van Hollandse dikbillen, maar ook vleesproducten van Black Angus-runderen. Dagelijks benen we vers rundvlees uit. Dat verwerken we in worsten, hamburgers en gehakt. Daarnaast verkopen we natuurlijk mooie tournedos, entrecotes, biefstukken, rosbief en riblapjes. Ook vindt u in de vitrine diverse vleesproducten uit onze eigen rokerij. Alles wordt met verse kruiden op smaak gebracht en we voegen nergens conserveringsmiddelen aan toe. Dat wordt smullen.

Animatie worstje varkensvlees

Varkensvlees

Al ons varkensvlees komt van dieren die ongestoord in de modder hebben mogen rollen. Daarom smaakt het vlees van Boeren Breugel en Limburgse Livar varkens zo heerlijk mals en zacht.

Breng een bezoekje aan onze slagerij en ontdek hoeveel verschillende soorten varkensvleesproducten we dagelijks vers voor u bereiden. Trek in een saucijs, speklap, schnitzel of karbonade? Bij Slagerij Gerard Paalvast komt het vlees dagelijks vers van het mes.

Kippenvlees

Onze slager komt dagelijks vroeg uit de veren. Dat moet ook wel, want er is elke dag genoeg vlees voor te bereiden. Zoals onze Gildehoen, waar we de lekkerste kipfilets, kippenvleugels en drumsticks van maken.

Animatie zelfgemaakte worst

Zelfgemaakte worsten

Een worstje uit de pan of van de barbecue: het is altijd heerlijk smakelijk vlees. Omdat wij er ook geen genoeg van kunnen krijgen, maken we worsten in verschillende variaties. Zo maken we livarsaucijzen, varkens- en kalfssaucijzen, chipotleworsten en merguezworsten van lamsvlees. Alle worsten zijn lekker gekruid én gemaakt van kwaliteitsvlees.

Animatie bout lamsvlees

Lamsvlees

Waar lamsvlees vroeger echt een specialiteit was, zetten steeds meer mensen het op een gewone doordeweekse dag op tafel. Gelukkig, want het is zeer smakelijk vlees. Slagerij Gerard Paalvast werkt met vlees van Texelse en Nieuw-Zeelandse lammeren. Dat onze vleesproducten gegarandeerd 100% lam zijn weten we zeker, want onze slager beent het vlees zelf uit. 


Trek gekregen in een saucijs, speklap, schnitzel of karbonade? Bezoek vandaag nog onze winkel en geniet vanavond van een overheerlijk stukje vlees!

Onze maaltijden